Kruger Park 😍

12 augustus 2019 - Nationaal park Kruger, Zuid-Afrika

Dag 7 - 11 augustus

Terwijl ik nog in Mn tentje lig en luister naar de ochtend geluiden van dag 8, begint Fred aan een ochtendwandeling, die is nu wel klaar met slapen in een tent denk ik 🥴. De kindjes liggen nog heerlijk te dromen over de dag van gister in het tentje naast de onze. 

Want wat hebben we een heerlijke dag gehad, s middags voor het eerst kunnen zwemmen, met op de achtergrond grazende zebra’s en impala’s en luierende nijlpaarden. Wie had gedacht dat ik zoiets nog x kon zeggen...

Maar voordat we daar lagen hadden we er al een hele dag opzitten! Want om 5.15 ging het wekkertje en ruim half uur later stapten we bij ranger Israël in de auto voor een 6 uur durende game drive. Gekleed in dikke geitenwollen sokken, lange broek, hemdje, shirt, longsleeve, trui, shawl en regenjas en nog blij zijn met het dekentje wat hij uitdeelde voor in de jeep... frisse start dus 🥶.

Maar twas niet voor niets, want wat is het Krugerpark mooi!! 

En wat hebben we veel gezien weer! Groepen olifanten, van klein naar groot en gerimpeld. Hyena’s die eigenlijk zo lelijk zijn, maar toch gaaf om te zien. Een groep leeuwen die zich te goed deed aan een net gevangen giraf 🙈. 

S avonds zijn we weer geweest in de hoop de laatste van de big 5 te kunnen afstrepen, namelijk het luipaard. Maar helaas hebben we toen alleen maar z’n prooi zien hangen in een boom, zelf zat ie ergens verstopt, wachtend tot iedereen weg was om te kunnen genieten van zijn diner... maar enige wat we kunnen maar zeggen van deze dag is: Pohhhh, helemaal goed!!!!

Foto’s

2 Reacties

  1. Fieke:
    12 augustus 2019
    Yeaah foto’s!! Ziet er echt heel gaaf uit allemaal!!
  2. Alie en Rein:
    13 augustus 2019
    Wat een belevenissen. Prachtig om te zien. Groetjes😘😘😘😘

Jouw reactie